Uvjeti i odredbe

Uvjeti i odredbe

Uporaba ovog web-mjesta

Ovo web-mjesto nadzire i njime upravlja kompanija HRA Pharma, koja ima sjedište na adresi: 15, rue Béranger, 75 003 PARIS, Francuska (telefon: + 33 (0) 1 40 33 11 30). Pristup i uporaba ovog web-mjesta podliježu ovim Uvjetima i odredbama te svim službenim zakonima i propisima. Pristupanjem i uporabom ovog web-mjesta prihvaćate, bez ograničenja ili kvalifikacije, ove Uvjete i odredbe.

HRA Pharma zadržava pravo na povremene izmjene ovih Uvjeta i odredbi bez prethodne najave ako prosudi da je to potrebno i stoga se preporučuje da ih redovito provjeravate.

Pristup ovom web-mjestu ograničen je na ljekarnike

Web-mjesto nije predviđeno da se koristi kao izvor medicinskih savjeta ili mišljenja. Ni u kojem slučaju ništa navedeno na ovom web-mjestu neće biti korišteno za određivanje medicinske dijagnoze, koju može ustanoviti samo savjetodavni ili kvalificirani liječnik.

Sadržaj i odgovornost

Ovo web-mjesto osmišljeno je tako da ljekarnicima pruži informacije o našem proizvodu za hitnu kontracepciju, ellaone®, koji je sačinjen od ulipristalacetata (30 mg) i zahtijeva specifične uvjete za pristup tim informacijama. Razvijen je u skladu s načelima međunarodnih propisa.

Pristajete na to da pristupate i koristite ovo web-mjesto i njegov sadržaj na vlastitu odgovornost. HRA

Pharma i bilo koja strana uključena u izradu, proizvodnju i pružanju informacija preko ovog web-mjesta na ovaj način izričito izuzimaju:

· sve uvjete, jamstva i druge zahtjeve koji bi na bilo koji drugi način mogli biti propisani statutom, službenim zakonima ili zakon jednakosti.

· svaku odgovornost za bilo koji izravan, neizravan ili posljedični gubitak ili oštećenje podataka koji uzrokuje bilo koji korisnik zbog pristupanja, uporabe ili nemogućnosti uporabe ovog web-mjesta ili zbog bilo kojih grešaka ili propusta u njegovom sadržaju.

HRA Pharma ne preuzima nikakvu odgovornost za bilo koji gubitak ili oštećenje uzrokovano pokušajem zaštite od DoS napada, virusa ili drugog tehnološki štetnog materijala koji bi mogao zaraziti vašu računalnu opremu, računalne programe, podatke ili drugi vlasnički materijal zbog vašeg korištenja audio- ili videosadržaja, podataka ili teksta s web-mjesta ili bilo kojeg drugog aspekta web-mjesta.

Registracija i zaštita privatnosti

HRA Pharma poštuje privatnost korisnika registriranih na svojemu web-mjestu, a korisnici bi trebali provjeriti

Pravila zaštite privatnosti kako bi saznali objavljene uvjete u vezi s prikupljanjem i uporabom vaših osobnih podataka.

Trgovačke oznake i logotipi

Ni na koji način ne smijete koristiti trgovačke oznake i logotipe koji se koriste na ovom web-mjestu.

Autorska prava

HRA Pharma je vlasnik ili nositelj licencije za sva autorska prava na sadržaj ovog web-mjesta. Sva ta prava su pridržana.

Možete preuzeti i zadržati na svojem disku u obliku tvrde kopije materijal objavljen na ovom web-mjestu samo za svoju osobnu, nekomercijalnu uporabu, pod uvjetom da ne uklonite nikakva autorska prava ili druge vlasničke napomene. Međutim, ne smijete ni na koji način kopirati, distribuirati, prikazivati, preuzimati, mijenjati, ponovno objavljivati, prenositi ili koristiti sav ili dio materijala bez prethodnog pisanog odobrenja tvrtke HRA Pharma. Ne smijete zrcaliti na drugom web-poslužitelju sav ili dio materijala koji je tvrtka HRA Pharma objavila na ovom web-mjestu i ne smijete kopirati nijedan grafički prikaz sadržan u bilo kojem materijalu objavljenom na ovom web-mjestu.

Nijedan dio sadržaja neće davati implicitno, prekluzivno ili bilo koje drugo pravo na licenciju ili prava pod bilo kojim patentom ili trgovačkom oznakom kompanije HRA Pharma ili bilo koje treće strane. Osim ako je izričito navedeno, nijedan dio sadržaja neće davati licenciju ni ikakva prava na bilo koji autorski zaštićeni uradak u vlasništvu ili pod licencijom tvrtke HRA Pharma.

Web-mjesta trećih strana i poveznice s drugim web-mjestom

Ovo web-mjesto smije se koristiti kao portal za povezivanje s drugim web-mjestima koja se odnose na hitnu kontracepciju i terapije s hitnom kontracepcijom tvrtke HRA Pharma. Međutim, poveznice ili reference na druga web-mjesta koje održavaju treće strane koje ne nadzire tvrtka HRA Pharma pružene su samo kao praktično rješenje. Slično tome, ovom web-mjestu može se pristupiti preko poveznica treće strane koje ne nadzire tvrtka HRA Pharma. HRA Pharma ne daje nikakva jamstva ni izjave u vezi s točnošću, valjanošću ili cjelovitošću bilo kojih informacija sadržanih na tim web-mjestima i neće snositi odgovornost za bilo koji gubitak ili štetu bilo koje vrste koja može nastati kao posljedica vašeg korištenja takvog sadržaja ili informacija. Uključivanje neke poveznice treće strane ne podrazumijeva zagovaranje ni preporuku tvrtke HRA Pharma.

Zadržavanje prava

HRA Pharma zadržava pravo na mijenjanje ili brisanje materijala s ovog web-mjesta u bilo kojem trenutku bez prethodne najave.

Službeni zakoni

Francuski zakoni reguliraju ove Uvjete i odredbe te njihovo tumačenje, a francuski sudovi imat će izričitu sudsku nadležnost za rješavanje bilo kojeg spora do kojeg bi moglo doći zbog ovih Uvjeta i odredbi.

Razno

Ako se bilo koju odredbu ovih Uvjeta i odredbi smatra nezakonitom, nevažećom ili neprovedivom, tu odredbu treba izdvojiti bez utjecanja na valjanost, zakonitost ili provedivost svih drugih odredbi. Ako nije izričito navedeno, ovi Uvjeti i odredbe predstavljaju cjeloviti ugovor između vas i tvrtke HRA Pharma u povezanosti s uporabom ovog web-mjesta i njegova sadržaja.