Edukacija ljekarnika o ellaOne®

ellaOne® (30 mg ulipristalacetat) je tableta za hitnu kontracepciju koja je dostupna u ljekarnama diljem Europe bez recepta.

Dostupnost tablete za oralnu hitnu kontracepciju ključna je kako bi joj se olakšao pristup i spriječilo svako odgađanje njezina uzimanja. Posebice je to važno jer su tablete za hitnu kontracepciju učinkovitije ako se uzmu što prije nakon nezaštićenog spolnog odnosa.

Savjet osoblja ljekarne i učinkovitost hitne kontracepcije dva su najvažnija čimbenika u odabiru tablete za hitnu kontracepciju.1

Ovo web-mjesto razvijeno je kako bi vam pružilo više informacija o ellaOne®. Ovo web-mjesto namijenjeno je samo zdravstvenim stručnjacima. Predviđeno je za ljekarnike unutar Europske unije, pomoćnike u ljekarni i sve u timu ljekarne koji bi mogli davati hitnu kontracepciju.

Pomoći će vam da dajete odgovorne, pouzdane preporuke te odgovarajuće savjete ženi koja zatraži hitnu kontracepciju u vašoj ljekarni.

more

Također će vam pomoći pri davanju odgovarajućih savjeta o ellaOne® kao i naknadnu kontracepcijsku podršku kako biste postigli najbolje zdravstvene rezultate kod korisnika.

trombonebackbottom
Reference
  1. HRA Data on File. Harris Interactive 2013.